Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Mladší i starší žáci a žákyně se účastnili turnaje Okresního přeboru Vyškovska

Mladší i starší žáci a také žákyně se účastnili finálového turnaje Okresního přeboru Vyškovska, který se konal v hale a tělocvičně v Rousínově.

Myslíme, že to byla úspěšná neděle 21.6.20.

Finále hráli pouze starší žáci. Udělali jsme dobře, že jsme kluky věkově rozdělili, i když předcházející turnaje hráli promíchaně s mladšími.

Přidruženého turnaj  nadějí – účastnila 4 družstva. Právě naši ml. žáci, Křenovice, Vyškov ml, Vyškov st. (to byla děvčata).  Šlapanice – Vyškov st. 2:0, Vyškov ml. 0:2, Křenovice 2:1

Hodnocení turnaje: skvělá atmosféra, tělocvična byla plná rodičů (a to i našich) – fandili a potlesk po jednotlivých výměnách byl pro všechny hráče povzbuzením. Vše fungovalo bez jediného krizového momentu. Všechny zápasy (celkem 10) odpískal zadarmo náš rozhodčí Ondra „Závi“.

Příjemným překvapením byly výkony Adama Michalíka a Tomáše Hajdy. Skvěle podávali a  oba se snažili organizovat postavení v poli. Přidal se nováček Radek Chita, který i přes svůj zrakový handicap hrál dobře. Spolehlivě zahrál nový kapitán Kuba Chaloupka. Tiebreak za stavu 14:13 zakončil smečí po lajně.

Starší žáci ve finále odehráli 3 zápasy, neprohráli, ale 2x „remizovali“ 1:1. V turnaji  brali 2.místo, součtem v celé sezóně 3.místo a spoustu zkušeností. Potřebují zlepšit přihrávku a nacvičit herní systémy.

Žákyním v béčkové skupině závěrečný turnaj nevyšel. Jejich prioritou v celé soutěži však bylo zapojovat méně zkušené hráčky, které v krajském přeboru nedostávají zatím příležitost na hřišti. S jejich hrou byl trenér vcelku spokojen, přestože těsné porážky ve třech setech je stály body. Jeden bod chyběl v celkové tabulce k šesté příčce, skončily – 8. ze 14 družstev.

Komentáře jsou uzavřeny.