Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Zahájení přípravy MUŽI „A“

1.srpna se sešlo volejbalové družstvo mužů na prvním přípravném turnaji v Lulči. Ze 13ti členného kádru chyběli čtyři hráči – kurzívou (Zeman, Kadlc, Gajárek, Dolák, Maňas M., Tezzele, Štěrba, Trepeš, Příkrý D., Žbánek, Pohanka, Kubala, Tancoš). Tento turnaj je tradičně kvalitně obsazený, protože je počátkem příprav i prvoligových družstev (letos Fatra Zlín a Spartak Myjava). Další soupeři pak byli z naší druhé ligy – Holubice (loňský vítěz), kvalitní Drásov a Kojetín, doplňoval je „téměř domácí“ Rousínov.

Mnozí naši hráči se herně částečně udržovali během volna, někteří výjimečně. S toho, podle svědků souzeno, některé herní úseky vypadaly docela nadějně. Po celodenním maratónu (hrálo se každý s každým soupeřem na 2 sety, za vyhraný byl bod) hráči odehráli jednotlivě kolem 10 setů.

Se závěrečným čtvrtým místem spolu s uhranými body se Zlínem a Myjavou zavládla spokojenost (Myjava 1:1, Drásov 0:2, Rousínov 1:1, Holubice 0:2 v těsných koncovkách, Zlín 2:0, Kojetín 2:0).

Ve výkonnostně druhé 8mi členné skupině mužů (krajské soutěže) se na tomto turnaji rozehrávalo také naše béčko (skončilo třetí) a zkušenosti zde získávali i naši junioři (s bojovností dotáhli k výhře jeden zápas).

8.srpna společně odjedou na týdenní soustředění.

Zd. Kadlc, trenér

Komentáře jsou uzavřeny.