Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Komfort Cup 2020

Letošní „Komfort Cup 2020“ se, jak už bývá zvykem, odehrál opět v zářijových dnech před začátkem nové sezóny a to dne 19.9.2020. Letos se jej zúčastnilo rekordních 6 družstev ve složení – Sokol Šlapanice „A“, Sokol Šlapanice „B“, Sokol Podolí, Sokol Židlochovice, Kohouti „A“ a Kohouti „B“.

Systém turnaje byl nastaven na 2 základní skupiny o třech týmech. Vzájemnými zápasy se poté rozhodlo a složení soupeřů pro utkání o celkové umístění. Turnaj začal časně z rána v 9:00 a poslední zápas se dohrával krátce po 18 hodině.

Na prvním místě se bez turnajové prohry umístil tým Sokola Podolí a obhájil tak loňské vítězství. Na druhém místě se, po dramatickém finále, umístil tým Kohouti „A“. Třetí příčku obsadil domácí celek Sokol Šlapanice „A“, pro který byl turnaj spíše nácvikový, kdy jsme hráli různé nové útočné i obranné systémy a zkoušeli nové hráče v kádru. Na „bramborové“ příčce se umístil, po srdnatém výkonu, tým Sokola Židlochovice. Pátí byli letos borci ze šlapanického béčka, za které si mimo jiné zahráli i junioři U17 mateřského klubu. Poslední 6 příčku obsadil tým „B“ brněnského klubu Kohouti.

Celkově se i přes dlouhé trvání turnaj poměrně povedl a vítězové byli odměněni poháry, diplomy, sektem a permanentkami do posilovny zajištěnými pořádajícím klubem Sokolem Šlapanice a podnikem Despite.

Pořadí:

  1. Sokol Podolí
  2. Kohouti „A“
  3. Sokol Šlapanice „A“
  4. Sokol Židlochovice
  5. Sokol Šlapanice „B“
  6. Kohouti „B“

Komentáře jsou uzavřeny.