Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Sokol Šlapanice „A“ – SOK Hodonín

Do druhého zápasu sezóny proti týmu SOK Hodonín, který se konal v neděli 27.9 na domácí půdě, jsme vcházeli lehce zahořklí z výkonu předchozího dne. Především pak z bídného výkonu v ofenzivě. Shodou okolností nás navíc bylo o dva méně a tak nezbývalo než se o výhru pořádně porvat.

Celý zápas byl velmi vyrovnaný a skóre se stále přelévalo ze strany na stranu. Oproti předchozímu dni nám ale významně ubylo ztrát a také náš útok pod taktovkou mladého Marka „Čočkin“ Šudáka značně pookřál. Ke skvělým pětatřiceti bodům Marka se navíc přidal i „veterán“ Tomáš „Elwis“ Linhart, který zaznamenal bodů jednadvacet. Také Martin „Kunty“ Kuntoš zahrál velmi dobré a bojovné utkání.

I od ostatních hráčů v úzké rotaci 7 kusů byl výkon velmi spolehlivý a kvalitní a tak jsme do poslední čtvrtiny vstupovali s náskokem zdánlivě pohodových 10 bodů. I přes mohutný nápor soupeře v koncovce, jsme již vítězství udrželi a mohli se tak radovat z první (rozhodně ne poslední) letošní výhry v Jihomoravské Lize.

Zdá se, že na soupeře z jihu Moravy máme svůj vlastní tajný recept, protože jsme je i tentokrát (stejně jako před rokem na jejich palubovce) v malé rotaci hráčů velmi zaskočili. Stejně tak je příjemné poznamenat, že nám zespod podrůstají velmi kvalitní mladí hráči.

Konečné skóre: 88:80 (23:22 44:41 68:58)

Komentáře jsou uzavřeny.