Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Článek starosty

Vážení členové Sokola,

uplynul rok od začátku nové covidové doby která nás významně ovlivnila. Hlavní poslání naší jednoty je úplně paralyzováno. Jako občan této republiky i jako starosta se s tímto stavem nemohu smířit.

Totálně neschopná vláda kvůli ochraně ohrožené skupiny starých a nemocných lidí systematicky ničí celou generaci mladých lidí. Když vidím dnešní zprávy, že se v dohledné době nic nezmění, tak se ptám, proč tady žiji!

Děti potřebují chodit do školy, sportovat, mít sociální kontakty, chodit do přírody což jim není umožněno.

Současná doba je extrémní nápor na psychiku nejenom dětí ale i nás dospělých. Mediální masáž, zastrašování normálních lidí už dosáhla svého vrcholu a je horší než v dobách hlubokého komunismu. Já v nesvobodě žít nechci!

Aby nám vzali možnost se svobodně projít v přírodě, projet se na běžkách a sjezdovkách, kole, dětem zakázali jí na dětské hřiště – tak to už je úlet nejvyššího kalibru! Poslední hřebík do rakve je nošení respirátorů na pusté ulici.

Tato vláda nás zabíjí zaživa i za převážné účasti nic nedělání opozice. A my jim to v tichosti žereme jak tupé ovce – oni z nás vytváří postupně ohroženou skupinu obézních a psychicky vyřízených lidí.

Drastické a plošné zákazy evidentně nefungují ale s těmito zoufalci a psychopaty jako je Babiš, Hamáček, Blatný a spol. to nehne. Je to devastace vlastního národa a ekonomická loupež za bílého dne.

Jako starosta Sokola se s tímto stavem nikdy nesmířím a budu bojovat všemi prostředky za svobodu a Vás prosím o totéž.

Už je potřeba nebýt zalezlí doma a začít bojovat!

Radek Jurníček

Komentáře jsou uzavřeny.